四级备考 六级备考 经验交流 模拟试题 历年真题 每日一练

消单词 精品试听 直播课程 名 师 热推课程

首页 > 备考辅导 > 历年真题 > 六级真题 >

2018年12月英语六级仔细阅读答案完整版(第3套)

2018-12-18 09:46 来源:文都网校 阅读()

  2018年12月大学英语六级考试已经结束了,结束了这么长时间的备考,终于可以松一口气啦。接下来就是分析自己的考试情况了,文都老师会在第一时间整理的英语六级真题仔细阅读答案完整版(第3套),大家可以一起看一下,不要辜负老师的辛勤付出哦。

  第一篇:高等数学在美国的教育方法引起了美国教育界的争论

  46. what does the author say about ordinary Americans?

  答案:B- They think math is a complex subject.

  47. What is the general complaint about America's math education according to

  Hacker?

  答案:A- America is not doing as well as China

  48. What does Andrew Hackers Numeracy 101 aim to do?

  答案: B-enable students to make practical use of basic math

  49. What does Maria Drouikova suggest math teachers do in class?

  答案: A- Make complex concepts easy to understand.

  50. What does Pamela Harris think should be the goal of math education?

  答案: C-TO broaden Americans perspectives on math.

  第二篇:机器人在护理老人方面有很大的贡献

  51. What does the author say about Japan?

  答案: B --it takes the lead in providing robotic care

  52. What do we learn about the robot Terapio

  答案:C-it does not have much direct contact with patients

  53. What are telepresence robots designed to do?

  答案: D-Facilitate communication between patients and doctors or family members

  54. What is one special feature of the robot Actroid F?

  答案:A-it interacts with patients just like a human companion

  55. What can we infer from the last paragraph?

  答案:C- Robots will not make nurses redundant.

  以上就是小编为大家提供的英语六级真题完整版,希望对大家有帮助。想了解更多四六级备考课程备考资讯,请点击文都网校四六级资讯站查询!有问题找文都☞☞☞详情咨询入口>>>

2018年12月大学英语四级作文真题

(点击图片进入专题>>)

    课程推荐

2018年12月英语四六级真题解析

2018年12月大学英语四六级真题解析

2019年6月四六级全程班

2019年6月大学英语四级全程班

2019年6月大学英语六级全程班

     编辑推荐

备考交流
2018下半年英语四级写作16类经典句型
2018年下半年英语四级长篇阅读题目汇总
2018年下半年英语六级阅读之长篇阅读题汇总

放大招:英语四六级翻译与阅读冲分攻略

 

责任编辑:qyj

大学英语四六级网上课程热报班次

次名称 班次特点 活动

2019年6月大学英语四级全程班

课程构成:前基础阶段+基础阶段+强化模块阶段+真题解析冲刺阶段

课程特色:PC端、移动端、无有效期内自由看。

¥150
2019年6月大学英语六级全程班 ¥150
>>>查看更多四六级课程<<<

四六级免费在线咨询

文都四六级交流群

文都四六级QQ群437058182486117399517034650

 

上一篇:2018年12月英语六级仔细阅读答案完整版(第2套)

下一篇:2018年12月英语六级仔细阅读答案完整版(第1套)

关注官方微信
0元领取学习资料