四级备考 六级备考 经验交流 模拟试题 历年真题 每日一练

消单词 精品试听 直播课程 名 师 热推课程

首页 > 备考辅导 > 六级备考 > 阅读 >

2018英语六级阅读精讲精练:支付方式

2018-07-11 16:44 来源:文都网校 阅读()

  还有大半年的时间,各位考生可以利用这段时间认真练习一下英语六级阅读水平,以下是小编为大家准备的英语六级阅读习题:支付方式。

  However you view credit cards. it's hard to live in the modem world without one. And if you have one, you owe it to yourself to use it properly.

  Although credit cards are becoming a more acceptable part of the financial scene, they are still regarded with suspicion by many as being a major part of the "live now pay later" syndrome. Along with hire purchase, rental and leasing schemes. they provide encouragement to spend more money. They can allow you to pile up debts that you have difficulty paying off, they can also let you spend next month's salary today. Of course, it is only the foolhardy who succumb to the temptation to live. temporarily at least, beyond their means. and such people would no doubt manage to do so even without credit cards.

  Advertising campaigns have. however, promoted a growing realization of the advantages of these small pieces of plastic. They obviate the need to carry large amounts of cash and are always useful in emergencies. All the credit card organizations charge interest on a monthly basis which may work out as high as 25 per cent a year. yet judicious purchasing using a card can mean that you obtain up to seven weeks interest freecredit. Using me card abroad where items frequently take a long time to be included on your account can extend this period even further.

  It is worthwhile shopping around before deciding on a particular credit card. It is necessary to consider the amount of credit granted; interest rates, which may vary slightly; che number and range of outlets, chough most cards cover major garages, hotels. restaurants and departments stores: and of course. what happens if your card is lost or stolen A credit card chief may be sitting on a potential gold mine particularlyif there is delay in reporting the loss of the card.

  Using a credit card wisely takes discipline and a little self-control. Once you realize your debt is someone else’s profit margin, your approach to your plastic will change. With a bit of discipline and some practical knowledge, you can make your cards work for you. rather than the other way round. As a matter of fact, a credit card can cost nothing or at least help to tide you over a period of financial difficulty.

  1.Many people suspect that credit cards lure people to_______________.

  2.The author seems to believe that even in the absence of credit cards. some people would undoubtedly_________________.

  3.In Para. 3, in addition to the advantages of no need lo carry cash and being useful in emergencies, whatelse is said to be the advantage of credit cards?

  4.What is the main idea of Para.4?

  5.A credit card user can control himself to take better advantage of credit card if he knows well the truth that____________________.

  参考答案:

  1.[spend more money/use tomorrow's money/live now and pay later]

  [定位]第2段第1、2句。

  解析:题干中的lure是原文encouragement的同义表达,因此encouragement后的不定式为本题提供了答题依据。此外,第1句的live now pay later意思与之相近,也可为答案。

  2.[live beyond their means/live now and pay later]

  [定位]第2段末句。

  解析:题干中的in the absence of credit cards对应原句的without credit cards,联系前半句可知原句中do so指的是live beyond their means,即为答案。

  3.[Being able to enjoy the free interest in certain period]

  [定位]第3段最后两句。

  解析:第3段第2句首先提到了信用卡的两个优点:no need to carry cash和being useful in emergencies。第3句在提到它收取高额利息后,用yet表转折提出它的第三个优点:interest free credit,最后一句加以补充说明。

  4.[What should be considered before you decide on a credit card]

  [定位]第4段首句。

  解析:根据主题句第1句及第2句中“It is necessary to consider...”所列举的事项可以得出结论:该段主要讲述选择信用卡时要考虑的一些因素。

  5.[his debt is the bank's profit]

  [定位]末段第2句。

  解析:题干中的if可对应原句的once,know对应realize,故realize后的宾语从句即为题干中宾语the truth的同位语从句。正确理解该宾语从句是解题关键,原句的someone else实指银行,而银行是信用卡持有人的债主,由此答案不难得出。

  以上就是小编为大家介绍的六级阅读材料,希望对大家有帮助。想了解更多四六级备考课程备考资讯,请点击文都网校四六级资讯站查询!有问题找文都☞☞☞详情咨询入口>>>

文都名师助力通关2018年12月四六级考试
2018年12月大学英语四六级实力抢分班 2018年12月大学英语四六级高分规划课程

     编辑推荐

备考交流

2018下半年英语四级听力场景词(看病篇)

2018下半年英语四级听力场景词(阅读篇)

2018下半年英语四级听力场景词(购物篇)

2018英语四六级段落信息匹配解题技巧

 

责任编辑:lzx

大学英语四六级网上课程热报班次

次名称 班次特点 活动

2019年6月大学英语四级全程班

课程构成:前基础阶段+基础阶段+强化模块阶段+真题解析冲刺阶段

课程特色:PC端、移动端、无有效期内自由看。

¥150
2019年6月大学英语六级全程班 ¥150
>>>查看更多四六级课程<<<

四六级免费在线咨询

文都四六级交流群

文都四六级QQ群437058182486117399517034650

 

上一篇:2018英语六级阅读精讲精练:神童

下一篇:2018英语六级阅读精讲精练:佛教

关注官方微信
0元领取学习资料