四级备考 六级备考 经验交流 模拟试题 历年真题 每日一练

消单词 精品试听 直播课程 名 师 热推课程

首页 > 备考辅导 > 模拟试题 > 六级模拟 >

2018上半年英语六级阅读模拟练习题(78)

2018-02-08 14:12 来源:文都网校 阅读()

  距离2018年6月的考试还有半年,想要轻轻松松地赢得考试,不如从现在开始和小编一起看看一下这些英语六级阅读练习题吧,希望对广大同学有帮助!

  A study published in the New England journal ofMedicine estimated that there are an average of 30 in-flight medical emergencies on U.S. flights everyday. Most of them are not grave; fainting, dizzinessand hyperventilation (换气过度) are the mostfrequent complaints, But 13% of them-roughly foura day-are serious enough to require a pilot to change course. The most common of the seriousemergencies include heart trouble (46%), strokes and other neurological problems (18%), anddifficult breathing (6%).

  Let's face it: plane riders are stressful. For starters, cabin pressures at high altitudes are setat roughly what they would be if you lived at 5,000 to 8,000 feet above sea level. Most peoplecan tolerate these pressures pretty easily, but passengers with heart disease may experiencechest pains as a result of the reduced amount of oxygen flowing through their blood. Lowpressure can also cause the air in body cavities to expand-as much as 30%+ Again, mostpeople won't notice anything beyond mild stomach cramping. But if you've recently had anoperation, your wound could open. And if' a medical device has been implanted in your body-asplint, a tracheotomy(气管切开术)tube or a catheter (导管)-it could expand and cause injury.

  Another common in-flight problem is deep venous thrombosis(深静脉血栓)-the so-calledeconomy-class syndrome, When you sit too long in a cramped position. the blood in our legstends to clot. Most people just get sore calves. But blood clots, left untreated, could travel tothe lungs, causing breathing difficulties and even death. Such clots are readily prevented bykeeping blood flowing; walk and stretch your legs when possible,

  Whatever you do, don't panic. Things are looking up on the in-flight-emergency front. Doctorswho come to passengers' aid used to worry about getting sued; their fears have liftedsomewhat since the 1998 Aviation Medical Assistance Act gave them"good Samaritan" protection. And thanks to more recent legislation, flights with at least one attendant arestarting to install emergency medical kits with automated defibrillators (电击去颤器) to treat heartattacks.

  Are you still wondering if you are healthy enough to fly? If you can walk 150 it. or climb a flightof stairs without getting winded, you'll probably do just fine, Having a doctor close by doesn'thurt, either.

  16.Heart disease takes up about__________of the in-flight medical emergencies on US flights.

  A) 13%

  B) 460/o

  C) 18%

  D) 6%

  17.According to the passage, the expansion of air in body cavities can result in____________.

  A) heart attack

  B) chest pain

  C) stomach cramping

  D) difficult breathing

  18.According to the passage, why does deep venous thrombosis usually happen?

  A) Because the economy class is not spacious enough.

  B) Because there are too many economy-class passengers.

  C) Because passengers are not allowed to walk during the flight.

  D) Because the low pressure in the cabin prevents blood flowing smoothly.

  19.According to the J998 Aviation Medical Assistance Act, Doctors who came to passengers' aid__________.

  A) do not have to be worried even if they give the patients improper treatment

  B) will not be submitted to legal responsibility even if the patients didn't recover

  C) are assisted by advanced emergency medical kits

  D) will be greatly respected by the patient and the crew

  20.The phrase "getting winded" (Line 2. Para. 5) is closest in meaning to____________.

  A) falling over

  B) being out of breath

  C) spraining the ankle

  D) moving in a curving line

  参考答案:

  16.[D]根据首段末句,心脏病占飞行中医疗重症的46%;而根据倒数第2句,重症在美国所有飞行中的医疗急症中占13%。结合这两句可知,心脏病应占所有急症中13%的46%,即约6%,因此选项D为本题答案。

  17.[C]第2段第4句提到了“体腔内空气膨胀”,接下来三句分别列出了这种现象可能导致的三种病症,其中选项C在第5句提到,为本题答案。

  18.[A]第3段末句建议乘客有机会就多运动或伸展腿部,由此可以推断该段第2句中的cramped表明经济舱的空间狭窄,因此选项A为本题答案。

  19.[B]倒数第2段第3句提到,医生担心他们给予病人的医疗援助一旦出现意外就会遭到起诉,而这种害怕自从1998年《航空医疗救助法案》颁布后,在某种程度上就消失了,由此可推断,Aviation Medical Assistance Act让医生在出现意外时能避免承担法律资任,即选项B为本题答案。

  20.[B]末段第2句指出了测试身体是否足够健康去乘坐飞机的方法,结合全文中提到的飞机中气压低、含氧量低的特点,可以推断getting winded应指“喘气”。即选项B。

  以上就是小编为大家介绍的相关信息,希望对大家有帮助。想了解更多四六级备考课程备考资讯,请点击文都网校四六级资讯站查询!有问题找文都☞☞☞详情咨询入口>>>

文都名师助力通关2018年6月四六级考试
2018年6月大学英语四级协议班 2018年6月大学英语六级协议班

     编辑推荐

热点聚焦 备考交流

2018年6月英语四级基础备考指导

2017年12月四六级考试成绩核查办法

2018英语四六级考试综合辅导

2017年12月英语四六级考试成绩查询时间

2018年6月英语四六级记单词小技巧

2017年12月英语四六级成绩单查询真伪

英语六级考试是什么水平?

英语四六级阅读解题步骤

 

责任编辑:lzx

大学英语四六级网上课程热报班次

次名称 班次特点 活动

2019年6月大学英语四级全程班

课程构成:前基础阶段+基础阶段+强化模块阶段+真题解析冲刺阶段

课程特色:PC端、移动端、无有效期内自由看。

¥150
2019年6月大学英语六级全程班 ¥150
>>>查看更多四六级课程<<<

四六级免费在线咨询

文都四六级交流群

文都四六级QQ群437058182486117399517034650

 

上一篇:2018上半年英语六级阅读模拟练习题(77)

下一篇:2018上半年英语六级阅读模拟练习题(79)

关注官方微信
0元领取学习资料