四六级

英语六级真题pdf版:2018年6月第2套

时间:2019-12-02 15:26:26 来源:文都网校 分享:

  四六级冲刺阶段要结合真题进行复习,文都网校四六级小编为大家整理了英语六级真题:2018年6月第2套,英语六级真题pdf版可戳以下内容,考试之前要认真复习哦!

  请戳►2018年6月英语六级第2套真题pdf版

  Section A

  Conversation One

  1. D) She is the owner of a special cafe.

  2. A) They bear a lot of similarities.

  3. A) By giving them regular cleaning and injections.

  4. C) They love the animal in her cafe.

  Conversation Two

  5. D) It is mostly garbage.

  6. B) TV commercials.

  7. C) Trying to trick children into buying their products.

  8. C) They seldom had junk food

  Section B

  Passage One

  9. C)Tombs of ancient rulers.

  10. B) It’s hardly associated with great civilizations.

  11. A ) It carries about one fifth of the world’s fresh water.

  Passage Two

  12.B) We are always in a rush to do various things.

  13. C) She was accustomed to tight schedules.

  14. D) Reading a book about slowing down.

  15. B) She came to enjoy everyday tasks.

  Section C

  Recording One

  16. C) They pose a threat to the local ecosystem.

  17. D) Their distinctions are artificial.

  18. A) Only a few of them cause problems to native species.

  Recording Two

  19. A)Respect their traditional culture.

  20. C) Drinking alcohol on certain days of a month.

  21.D) They have a break from 2:00 to 5:30.

  Recording Three

  22. D) He had the company’s bedroom extensively renovated.

  23. B) Its articles should be short and inspiring.

  24 D) He treated the employees like members of his family.

  25 C) Several hundred of its employees got fired.

  选词填空

  26 K reputed

  27 C characters

  28 M supposed

  29 E fierce

  30 H obsessed

  31 A campaign

  32 N traditional

  33 I proclamation

  34 F inspired

  35 L rest

  匹配题:

  36. There are a couple of plants tough and adaptable enough to survive on bare rocky hills and in deserts.

  答案:【C】段

  C) Extreme conditions produce extremely tough plants. In the rusty red deserts of South Africa, …

  37. Farrant is trying to isolate genes in resurrection plants and reproduce them in crops.

  答案:【H】段

  H) After completing her Ph.D. on seeds, Farrant began investigating whether it might be possible to isolate her properties that make most seeds so…

  38. Farmers in South Africa are more at the mercy of nature, especially inconsistent rainfall.

  答案:【A】段

  A)Farmers in South Africa are more at the mercy of nature.…

  39. Resurrection crops are most likely to be the choice of subsistence farmers.

  答案:【K】段

  40. Even though many plants have developed carious tactics to cope with dry weather, they can’t survive a prolonged drought.

  答案:【E】段

  E) The big difference between “drought-tolerant”plants and these tough plants: metabolism. Many different kinds of plants have…

  41. Despite consumer resistance, researchers are pushing ahead with genetic modification of crops.

  答案:【I】段

  I) Once Farrant and her colleagues feel they have a better sense of which switches to throw,…

  42. Most seeds can pull through dry spells and begin growing when conditions are ripe, but once this process starts, it cannot be held back.

  答案:【G】段

  G) What else can do this dry-out-and-revive trick? Seeds-almost all of them. At the start of…

  43. Farrant is working hard to cultivate food crops that can survive extreme dryness by studying the traits of rare wild plants.

  答案:【B】段

  B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in

  44. By adjusting their metabolism, resurrection plants can recover from an extended period of drought.

  答案:【F】段

  F) Resurrection plants, defined as those capable of recovering from holding less than 0.1 grams of water per gram of dry mass, are different. They lack…

  45. Resurrection plants can come back to life in a short time after a rainfall.

  答案:【D】段

  D) Farrant calls them resurrection plants. During months without water under a harsh sun,…

  Passage one

  46. Compared with human memory, machines can ______.

  C) store an unlimited number of human faces

  47. Why did researchers create Mega Face? C)To understand computers’ problems with facial recognition

  48. What dose the passage say about machine accuracy?

  D)It decreases as the database size increases.

  49. What is said to be a shortcoming of facial-recognition machines?

  A)They cannot easily tell apart people with near-identical appearances .

  50.What is the difficulty confronting researchers of the facial- recognition machines?

  B)There do not exist public databases with sufficient face samples.

  Passage two

  51. What does the author think of college students funding their education through loans?

  B) They are acting in an irrational way.

  52. In the author’ s opinion, free college education is ______.

  A)impractical

  53. What should students do if taxpayers are to bear their college costs?

  C) Choose majors that will serve society’s practical needs.

  54. What does the author say about the value of a student’s college education?

  C) It is well reflected in their average starting salary.

  55. What message does the author want to convey in the passage?

  D) College students should fund their own education.

       以上就是文都网校四六级小编为大家提供的2018年6月英语六级第2套真题pdf版,希望对大家有帮助。想了解更多四六级备考课程备考资讯,请点击文都网校四六级资讯站查询!有问题找文都☞☞☞详情咨询入口>>>

推荐课程