四级备考 六级备考 经验交流 模拟试题 历年真题 每日一练

消单词 精品试听 直播课程 名 师 热推课程 精品图书

首页 > 备考辅导 > 阅读 >

2018年6月英语六级阅读练习:禁止打猎

2018-01-10 15:05 来源:文都网校 阅读()

  英语六级阅读要靠理解与词汇掌握,我们在做题时,一定要端正心态,不要急躁,先弄清后面的题目内容,了解文章类型,再根据阅读问题有选择性的阅读文章,可以有效提升我们的做题时间与正确率,本文小编为大家整理了一篇阅读,实际操练吧!

  Foxes and farmers have never got on well. These small dog-like animals have long been accused of killing farm animals. They are officially classified as harmful and farmers try to keep their numbers down by shooting or poisoning them.

  Farmers can also call on the services of their local hunt to control the fox population. Hunting consists of pursuing a fox across the countryside, with a group of specially trained dogs, followed by men and women riding horses. When the dogs eventually catch the fox they kill it or a hunter shoots it.

  People who take part in hunting think of as a sport; they wear a special uniform of red coats and white trousers, and follow strict codes of behavior. But owning a horse and hunting regularly is expensive, so most hunters are wealthy.

  It is estimated that up to 100,000 people watch or take part in fox hunting. But over the last couple of decades the number of people opposed to fox hunting, because they think it is brutal (残酷的), has risen sharply. Nowadays it is rare for a hunt to pass off without some kind of confrontation (冲突) between hunters and hunt saboteurs (阻拦者). Sometimes these incidents lead to violence, but mostly saboteurs interfere with the hunt by misleading riders and disturbing the trail of the fox’s smell, which the dogs follow.

  Noisy confrontations between hunters and saboteurs have become so common that they are almost as much a part of hunting as the pursuit of foxes itself. But this year supporters of fox hunting face a much bigger threat to their sport. A Labour Party Member of the Parliament, Mike Foster, is trying to get Parliament toapprove a new law which will make the hunting of wild animals with dogs illegal. If the law is passed, wild animals like foxes will be protected under the ban in Britain.

  练习题:

  Choose correct answers to the question:

  1. Rich people in Britain have been hunting foxes ________.

  A. for recreation

  B. in the interests of the farmers

  C. to limit the fox population

  D. to show off their wealth

  2. What is special about fox hunting in Britain?

  A. It involves the use of a deadly poison.

  B. It is a costly event which rarely occurs.

  C. The hunters have set rules to follow.

  D. The hunters have to go through strict training.

  3. Fox hunting opponents often interfere in the game ________.

  A. by resorting to violence

  B. by confusing the fox hunters

  C. by taking legal action

  D. by demonstrating on the scene

  4. A new law may be passed by the British Parliament to ________.

  A. prohibit farmers from hunting foxes

  B. forbid hunting foxes with dogs

  C. stop hunting wild animals in the countryside

  D. prevent large-scale fox hunting

  5. It can be inferred from the passage that ________.

  A. killing foxes with poison is illegal

  B. limiting the fox population is unnecessary

  C. hunting foxes with dogs is considered cruel and violent

  D. fox-hunting often leads to confrontation between the poor and the rich

  1.[A] 事实细节题。根据第3段第1句的前半部分People who take part in hunting think of it as a sport可知,参加捕杀的人们把猎杀狐狸当成是一种运动,A与之相符。

  2.[C] 事实细节题。根据第3段首句末尾说,凡是参加的人都要遵循严格的行为准则,C “猎手已建立起需要遵循的规则”与之相符,故选C。

  3.[B] 事实细节题。第4段末句提到,在大部分情况下,阻拦者利用为骑马的人引错路和进行气味干扰来干涉捕猎,B与之相符,故选B。

  4.[B] 事实细节题。文章倒数第2句提及,督促议会通过一项新法案,将带狗猎杀野生动物列为非法。而狐狸是野生动物的一种,故选B。

  5.[C] 推断题。.根据第4段第2句后半部分可知,反对捕猎狐狸的人数在上升是因为他们认为捕猎狐狸是残酷的,故选C。

  以上就是小编为大家介绍的相关信息,希望对大家有帮助。想了解更多四六级备考课程备考资讯,请点击文都网校四六级资讯站查询!有问题找文都☞☞☞详情咨询入口>>>

文都名师助力通关2018年6月四六级考试
2018年6月大学英语四级畅学通关班 2018年6月大学英语六级畅学通关班

     编辑推荐

热点聚焦 备考交流

2018年6月英语四级基础备考指导

2017年12月四六级考试成绩核查办法

2018年6月四六级作文复习三大方法

2017年12月英语四六级考试成绩查询时间

2018年6月英语四六级记单词小技巧

2017年12月英语四六级成绩单查询真伪

英语六级考试是什么水平?

英语四六级准考证号怎样推算?

 

责任编辑:hjy

大学英语四六级网上课程热报班次

次名称 班次特点 活动

2018年6月大学英语四级协议班

课程构成:导学+基础模块+冲刺课程+全真模拟+作文预测+考前点睛

课程特色:PC端、移动端、无限次数观看课程、电子讲义。                

¥199
2018年6月大学英语六级协议班 ¥199
>>>查看更多四六级课程<<<

四六级免费在线咨询

文都四六级交流群

文都四六级QQ群437058182486117399517034650

 

上一篇:2018年6月英语六级阅读练习:走神

下一篇:2018年6月英语六级阅读练习:犯罪