四级备考 六级备考 经验交流 模拟试题 历年真题 每日一练

消单词 精品试听 直播课程 名 师 热推课程 精品图书

首页 > 备考辅导 > 阅读 >

2018年6月英语六级阅读练习:青少年犯罪

2018-01-10 11:17 来源:文都网校 阅读()

  英语六级阅读要靠理解与词汇掌握,我们在做题时,一定要端正心态,不要急躁,先弄清后面的题目内容,了解文章类型,再根据阅读问题有选择性的阅读文章,可以有效提升我们的做题时间与正确率,本文小编为大家整理了一篇阅读,实际操练吧!

  Teenage boys, regardless of race,are more likely to die from gunshot wounds than from all natural causes combined.

  By the time the average American child leaves primary school, he or she will witness 8,000 murders and more than 100,000 acts of violence on television.

  Youth are becoming involved in violence at an alarming rate. In fact, the young arrest rate for murder doubled, from 6 arrests per 100,000 youth aged from 10 to 17 to over 12 per 100,000.

  The American Psychological Association Commission on Violence and Youth reported on a study of first and second graders in Washington DC:45% said they had witnessed muggings (行凶抢劫),31 % said they had witnessed shootings, and 39% said they had seen dead bodies.

  For the many youth who have not been directly exposed to violence in their own communities, the entertainment media (television, movies, music and video games) provides many opportunities for children to see and hear violent exchanges. Research shows that there are about 5-6 violent acts per hour on prime time and 20-25 violent acts on Saturday morning children’s programming. In its report, the American Psychological Association (APA) reported that viewing violence on television hurts children in many ways. In particular, the APA concludes that children may become less sensitive to the pain and suffering of others,be more fearful of the world around them,be more likely to behave in aggressive or harmful ways toward others, and gradually accept violence as a way to solve problems. The American Academy of Child and Adolescent Psychiatry also cautions that children may imitate the violence they observe on television.

  Another form of violence involving youth is physical punishment in the schools. This form of discipline still remains legally supported in 23 nations in America. The Office for Civil Rights in the Department of Education reported that 555,000 students were physically punished in the schools during this school year. Although such punishment has been regarded as an effective method of discipline by those who apply it, the findings are obvious that physical punishment does not work and that children who are victims of physical punishment are subject to potential long-term physical and emotional damage.

  练习题:

  Choose correct answers to the question:

  1.According to the passage, the American teenage boys,lives are most threatened by ______

  A.gun murders

  B.natural diseases

  C.TV violence

  D. physical punishment

  2.The author tends to use the fourth paragraph to support the idea that _____

  A.many youth have watched much violence on TV

  B.youth violence in Washington D.C.is very serious

  C.fights may be the most widely-seen youth violence

  D.American youth have been exposed to much violence

  3.The APA indicates that too much TV violence may change children ______

  A.to become separated from the world

  B.to remain indifferent to others’ pain

  C.to solve problems only by violence

  D.to be fearful of aggressive behaviors

  4.The passage does NOT discus that many youth become victim of ______

  A.murders B.family violence C. TV violence D.school violence

  5.The author may most probably agree that physical punishment is _________

  A. acceptable, though ineffective

  B. illegal,though effective

  C. harmful, though legal

  D. reasonable, though illegal

  1.[A] 事实细节题。本题考查对比处。根据第1段中的more likely…than可知选项A正确,选项B可由此排除。选项C和D虽在文中有提到,但作者并无讨论它们是否危及孩子的生命。

  2.[D] 主旨大意题。文章第1和第2段提出话题:小孩接触太多暴力。第3段和第4段讨论小孩遇到的严重暴力,如murder, muggings等,为主题服务,因此本段应支持文章开头提出的话题。本段说明的是现实生活中的暴力,而非电视上的,故选项A不对,选项B和C都只是对本段中某个现象的描述。

  3.[B] 推理判断题。本题考査列举处。选项B是对第5段倒数第2句中become less sensitive to the pain and suffering of others的近义替换,因此正确。选项A中的isolated并不等同于文中的fearful,也不是因为害怕世界必然带来的结果。选项C中的only过于绝对,文中只说a way。选项D拼凑了原句中的某些词语,但文中并无此意。

  4. [B] 主旨大意题。本文结构可分为四部分:第1段和第2段总起,指出论题;第二部分讨论murder等严重暴力;第三部分即第5段讨论TV violence;第四部分即最后一段讨论学校里的体罚,也就是school violence。因此只有选项B没有在文中讨论。

  5. [C] 观点态度题。根据最后一段,特别是最后一句,可以推断作者认为体罚不起作用,并对学生身心产生有害的影响,由此可见,作者不认同体罚,因此选项A和D不正确。选项B中的illegal与文中说法相反,因此也不正确。

  以上就是小编为大家介绍的相关信息,希望对大家有帮助。想了解更多四六级备考课程备考资讯,请点击文都网校四六级资讯站查询!有问题找文都☞☞☞详情咨询入口>>>

文都名师助力通关2018年6月四六级考试
2018年6月大学英语四级畅学通关班 2018年6月大学英语六级畅学通关班

     编辑推荐

热点聚焦 备考交流

2018年6月英语四级基础备考指导

2017年12月四六级考试成绩核查办法

2018英语四六级考试综合辅导

2017年12月英语四六级考试成绩查询时间

2018年6月英语四六级记单词小技巧

2017年12月英语四六级成绩单查询真伪

英语六级考试是什么水平?

英语四六级阅读解题步骤

 

责任编辑:hjy

大学英语四六级网上课程热报班次

次名称 班次特点 活动

2018年12月大学英语四级全程班

课程构成:前基础阶段+基础阶段+强化模块阶段+真题解析冲刺阶段

课程特色:PC端、移动端、无有效期内自由看。

¥150
2018年12月大学英语六级全程班 ¥150
>>>查看更多四六级课程<<<

四六级免费在线咨询

文都四六级交流群

文都四六级QQ群437058182486117399517034650

 

上一篇:2018年6月英语六级阅读练习:衰老是个发展过程

下一篇:2018年6月英语六级阅读练习:父亲形象

关注官方微信
0元领取学习资料