四级备考 六级备考 经验交流 模拟试题 历年真题 每日一练

消单词 精品试听 直播课程 名 师 热推课程 精品图书

首页 > 备考辅导 > 阅读 >

2018年6月英语六级阅读练习:奥运会申办国

2018-01-10 10:19 来源:文都网校 阅读()

  英语六级阅读要靠理解与词汇掌握,我们在做题时,一定要端正心态,不要急躁,先弄清后面的题目内容,了解文章类型,再根据阅读问题有选择性的阅读文章,可以有效提升我们的做题时间与正确率,本文小编为大家整理了一篇阅读,实际操练吧!

  In order to host the Olympics, a city must submit aproposal to the IOC. After all proposals have beensubmitted, the IOC votes. If no city with the fewestvotes is eliminated,the voting continues, until amajority winner is determined. Typically theGames are awarded several years in advance, allowing the winning city time to prepare for theGames.

  In selecting the site of the Olympic Games, the IOC considers a number of factors, and chieflyamong them is which organizing committee seems most likely to stage the Games effectively. The IOC also considers which parts of the world have not yet hosted the Games. For instance, Tokyo, the host of the 1964 Summer Games, and Beijing, that of the 2008 Games, were chosenin part to popularize the Olympic movement in Asia. Because of growing importance televisionworldwide, the IOC in recent years has also taken into account the host city's time zone. Whenever the Games take place in the USA or Canada, for example, American televisionnetworks are willing to pay specially higher amounts for television rights because they canbroadcast popular events live in the best viewing hours.

  Once the Games have been awarded, it is the duty of the local organizing committee----not theIOC or the NOC of the host city's country to provide them with money. This is often done with apart of the Olympic television revenues, and corporate sponsorships,tickets sales, and othersmaller revenue sources. In many cases there is also direct government support.

  Although many cities have achieved amounts of money by hosting the Games, the Olympicscan be financially risky. When the financial gains from the Games were less than expected, thecity was left with large debts.

  练习题:

  Choose correct answers to the question:

  1.During voting, the city ______ will win host of Olympics.

  A. getting most votes in the first vote

  B. getting more than half votes

  C. being supported by a major city

  D. going around successfully

  2.In selecting the host city, the IOC will consider several factors EXCEPT________ .

  A. the time zone of the host city

  B. the existing facilities of the host city

  C. whether the area has hosted the Games

  D. whether profit could be made by the host city

  3.According to the passage, one of the reasons for Tokyo to be the host of Olympics in1964 may be _______.

  A. it’s a major city of Japan

  B. it's a famous city

  C. it s a city in Asia

  D. it's nice and cool in summer

  4.Every Olympic Games is financed by ________.

  A.the local government and the financial organizations

  B.the local government and the organizing committee

  C.the IOC and the National Olympic Committee

  D.the local companies and the local media

  5.The word "proceeds" in the last sentence most probably means "__________" .

  A. sponsorship

  B. reputation

  C. financial support

  D. financial profit

  1.[A] 事实细节题。根据第1段可知,根据调査,当今处于传统年龄的大学一年级的学生在17年来的民意测验中是“最追求物质享受、最自私的”,这与A所述相一致。

  2.[B] 事实细节题。根据第2段第1句指出现在大学生选择专业的目的是为了经济上的富裕,B中的financial goals对应文中的financial well off,故正确。

  3.[D] 句意理解题。本句首选强调Career职业的重要性,之后强啁我们也必须理解其他领域的知识,所以这句目的是强调全面教育的重要性,故D正确。

  4.[B] 事实细节题。根据第5段第2句:同样毋庸置疑的还有,学习他人的各种智慧时,我们也学会怎样去思考。句中how to think与B中的see things in…right perspective意思最为相反,故B正确。

  5.[D] 事实细节题。根据文章的第5至6段可知,作者认为罢工要求加薪等一些追求眼前利益的行为是目光短浅的,故D正确。

  以上就是小编为大家介绍的相关信息,希望对大家有帮助。想了解更多四六级备考课程备考资讯,请点击文都网校四六级资讯站查询!有问题找文都☞☞☞详情咨询入口>>>

文都名师助力通关2018年6月四六级考试
2018年6月大学英语四级畅学通关班 2018年6月大学英语六级畅学通关班

     编辑推荐

热点聚焦 备考交流

2018年6月英语四级基础备考指导

2017年12月四六级考试成绩核查办法

2018英语四六级考试综合辅导

2017年12月英语四六级考试成绩查询时间

2018年6月英语四六级记单词小技巧

2017年12月英语四六级成绩单查询真伪

英语六级考试是什么水平?

英语四六级阅读解题步骤

 

责任编辑:hjy

大学英语四六级网上课程热报班次

次名称 班次特点 活动

2018年12月大学英语四级全程班

课程构成:前基础阶段+基础阶段+强化模块阶段+真题解析冲刺阶段

课程特色:PC端、移动端、无有效期内自由看。

¥150
2018年12月大学英语六级全程班 ¥150
>>>查看更多四六级课程<<<

四六级免费在线咨询

文都四六级交流群

文都四六级QQ群437058182486117399517034650

 

上一篇:2018年6月英语六级阅读练习:社会现状

下一篇:2018年6月英语六级阅读练习:工资

关注官方微信
0元领取学习资料